Teljes mesék és mesefilmek

Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.
Még több mese

Még több meseLányos mesék

Zambézia teljes mese angol

Zambézia teljes mese angolEgy nagyon szuper és új mesét nézhettek végig ezen a videón, ma egy mozi plakáton láttam meg ezt a szuper kis mesét az volt az elő dolgom, hogy rákerestem a neten és máris találtam előzeteseket és nagy szerencsékre megtaláltam angol változatban a teljes mesefilmet. Egy nagyon szép animációs mesefilmet láthatunk gyönyörű tájakkal és nagyon szép madarakkal. A történet egy sólyomról szól aki beáll Zambézia védő hadseregébe a hurrikánok közé. A mesét azoknak ajánlom akik tudnak kicsit angolul, és az angol tanulóknak, hogy kicsit könyebb legyen megérteni a mesét itt a mese rövid története: Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom (Papp János) vezet. Vijju (Szabó Dávid –X-faktor), a fiatal sólyom hősünk apja Sudár (Kőszegi Ákos) akarata ellenére elhagyja a távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, akiket Csőrnagy (Jáksó László) képez ki Zambézia egének védelmére. Vijju édesapja utánaered, de az áskálódó leguán, Budzo (Schneider Zoltán) foglyul ejti, miközben a menedék megtámadására készül. Vijju-nak és a lelki társának, Pihének (Laudon Andrea) össze kell szedniük minden repülési tudásukat és egy nagy adag diplomáciát, hogy megmentsék a városukat Budzo szörnyű összeesküvésétől. Ugye tetszett a mese? Ha igen mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is, hogy ők is végig nézhessék ezt a szuper mesét.


“Zambézia mes képek, háttérképek
A mesét végig nézhetitek angolul: http://www.mesek.tv/teljes-mesek/zambezia-teljes-mese-angol.html és egy magyar előzetest is láthattok. Jó szórakozást.”

From Zambézia háttérképek poszterek, posted by Mesék on 5/17/2013 (15 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Hozzászólások

 
 
Mese statisztika:  11 867 mesenézés
Mese kategóriák:  Legújabb mesék, Teljes mesék

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.