Teljes mesék és mesefilmek

Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.
Még több mese

Még több mese


Lányos mesék

Szilaj, a vad völgy paripája teljes mese

Szilaj, a vad völgy paripája teljes meseEgy újabb fantasztikus teljes mesefilmet találtam, melyet azonnal meg kell osszak veletek, mert egy hihetetlen jó mesefilm egy vad paripáról. A mese tartalmából pár sort itt olvashattok: Szilaj, a vad és fékezhetetlen paripa társainak vezetője, védelmezője. Egy napon harmonikaszót hoz felé a szél a hegyekből, ő pedig elindul, hogy megtudja az ismeretlen hangok eredetét. A távolban szokatlan fényeket pillant meg és ez végképp felkelti kíváncsiságát. Egy tábor tüzét fedezi fel, körülötte pedig furcsa lények – emberek -, akiket szintén sosem látott. Az első találkozás azonban drámai fordulatot hoz: az emberek lasszóval elfogják Szilajt, magukkal viszik, majd eladják a lovasság katonáinak. Az Ezredes megparancsolja, hogy törjék be a lovat, de az egymás után próbálkozó katonák nem járnak sikerrel. Az Ezredes ekkor taktikát vált, kikötözi Szilajt – de enni-inni nem ad neki. Ekkor felbukkan egy “kétlábú”, egy fiatal dakota indián, Kis Patak, aki maga is az ezredes foglya. ha tetszett ez a kis mesefilm oszd meg a facebook oldaladon, hogy mások is megnézhessék.

Hozzászólások


Szilaj, a vad völgy paripája teljes mese képek:

Szilaj, a vad völgy paripája teljes meseSzilaj, a vad völgy paripája teljes meseSzilaj, a vad völgy paripája teljes meseSzilaj, a vad völgy paripája teljes mese
 
 
Mese statisztika:  166 560 mesenézés
Mese kategóriák:  Teljes mesék
Mese tag:  , , , ,

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.