Teljes mesék és mesefilmek

Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.
Még több mese

Még több mese


Lányos mesék

Macskafogó teljes mese

Macskafogó teljes meseEgy klasszikus magyar mesefilm, amit szinte mindenki ismer és szerintem minden új nemzedéknek meg kell ismernie. A mese 1986ban lett bemutatva színes Magyar, Német , Kanadai rajzfilm melyet egy Magyar rendező rendezett. A mesének 2007-ben készült el a második része mely szerintem nem lett olyan jó mint az első rész. Itt olvashatjátok a mesének egy kis részletét a Wikipádiáról: A Macskafogó cselekménye szerint M. M. u. (Mickey Mouse után) 80-ban az X bolygón a bűnözőszindikátusokba szerveződött macskák az egértársadalom teljes felszámolására törekednek. Az egerek egyik tudósa, Fushimisi professzor ennek kivédésére egy megoldáson dolgozik. Az egerek titkosszolgálata, az Intermouse egy rég visszavonult egérügynökét, Nick Grabowskit hívja segítségül, aki magányosan él „Isten háta megetti” birtokán. Grabowski feladata, hogy a tudós tervét időben célba juttassa. Az Intermouse – hogy elterelje Grabowski küldetéséről a figyelmet – csaliként egy másik ügynököt is elindít: Lusta Dicket, az egyszemélyes rendőrzenekart.
A macskaszindikátus alvezére, Fritz Teufel lehallgatja a megbeszélést, és négy patkány-bérgyilkost küld Grabowski után, akiknek ez az első feladatuk, mert eddig balettpatkányként tevékenykedtek.
Dick gépe lezuhan az Amazonas közepén, és Grabowskinak is csak nagyon kalandos úton sikerül eljutnia Fushimisihez Pokióba. A patkányok kudarcot vallanak, és „mehetnek vissza a balettbe ugrálni”, de a hazaúton a macskák elfogják az egérügynököt. A nagy fogás örömére Mr. Gatto, a macskabűnözők vezére hivatalosan is utódjává teszi Teufelt. Amikor azonban megfőzetné Grabowskit és Fushimisi bájos asszisztensét, kiderül, hogy nem számolt Lusta Dickkel és új, zenei vénával megáldott vámpír-barátaival, akiket repülőgép-szerencsétlensége után ismert meg.
Sőt mi több, Grabowski „egérfeletti” memóriájának köszönhetően a Macskafogó is elkészül… Ha tetszett ez a klasszikus mesefilm, ne felejtsd el népszerűsíteni, hogy mindenki megismerhesse, kattints a kép feletti küldés gombra, hogy könnyedén megoszthasd ismerőseiddel a facebook-on.

Hozzászólások

 
 
Mese statisztika:  3 853 mesenézés
Mese kategóriák:  Teljes mesék

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.