Teljes mesék és mesefilmek

Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.
Még több mese

Még több mese

Hamupipőke 2 teljes mesefilm

Lányos mesék

Hamupipőke 2 teljes mesefilm

Hamupipőke 2 teljes mesefilmHamupipőke 2 – Az álmok valóra válnak című mesefilmet nézheted végig magyar szinkronnal, biztosan láttad már az első részét a Hamupipőkének, de ha mégsem akkor először azt nézd meg itt az oldalon. Olvasd el ezt a kis részletet a meséből: A boldogságtól ragyogó pár, Hamupipõke és a herceg hazatérnek nászútjukról palotájukba, ahol az egykoron lencsét válogató, mostoha körülmények között élõ lánynak szokatlan szerepbe kell beletanulnia. El kell sajátítania minden csínját-bínját annak, hogyan viselkedik egy hercegnõi fenség. A tündér dadus és a folyton rosszalkodó egérsereg hathatós segítsége mellett Hamupipõke rájön, egyetlen módja van megfelelni az elvárásoknak, mégpedig az, ha nem akar más lenni, mint amilyen.
A varázslatos mesében az álmok ismét valóra válnak. Ha tetszett ez a szuper mese akkor like-old és hamarosan megnézheted a Hamupipőke 3 mesét is ami az Elvarázsolt múltról fog szólni. Ha tetszett ez a mese, mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is, hogy ők is megnézhessék ezt a csodálatos Walt Disney mesefilmet.

Hamupipőke 1 Hamupipőke 2 Hamupipőke 3

Hozzászólások


Hamupipőke 2 teljes mesefilm képek:

Hamupipőke 2 teljes mesefilm
 
 
Mese statisztika:  104 617 mesenézés
Mese kategóriák:  Disney mesék, Teljes mesék
Mese tag:  , , ,

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.