Teljes mesék és mesefilmek

Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.
Még több mese

Még több mese


Lányos mesék

Barbie – Tündér titok teljes mese

Barbie - Tündér titok teljes meseBarbie tündér titok teljes mesefilm ingyen online megnézhető egy kattintással, ha szeretnéd megnézni ezt a mesét nem kell mást tenned mint a lejátszásra kattintani és már indul is a mese. Ha szeretnél elötte elolvasni egy kis bemutatót a mesefilmről akkor azt itt megteheted. A Barbie Tündértitok csodálatos kalandra hív Barbie-val: megtudhatjuk,hogy megannyi csodálatos tündér él körülöttünk titokban! Amikor Ken-t váratlanul tündérek tüntetik el, Barbie két stílustanácsadó barátnője rájön, hogy Kennek nem egyszerűen nyoma veszett, hanem valójában tündérek vitték el egy varázslatos és titkos tündérvilágba! Barbie és vetélytársa, Raquelle tündér barátaikkal hihetetlen kalandos utazásra
indulnak, hogy a nyomára bukkanjanak és visszahozzák Kent. Az út összekovácsolja őket és megtanulják, hogy nem csupán a tündérek világa varázslatos, hanem a barátokat összetartó erő is! Ha minden rendben volt a mesével kérlek nyomj egy like-ot vagy egy értékelést, ezzel is megköszönheted, hogy megnézhetted ezt a szuper kis rajzfilmet. Ha megnézted a mesét és tetszett és szeretnéd kipróbálni mennyire ügyes tündér lenni látogass el a Barbie játékok oldalra és próbáld ki a Barbie tündértitok kaland játékot és megmutathatod mennyire vagy ügyes Barbis tündér. Az oldalon további szuper Barbis játékokkal is játszhattok, de ez a játék kimondottan ehhez a meséhez készült, így ha tetszett a mesefilm érdemes mindenképp kattintani és kipróbálni.

Hozzászólások

 
 
Mese statisztika:  197 628 mesenézés
Mese kategóriák:  Barbie mesék, Teljes mesék
Mese tag:  , , , , ,

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.