Legújabb mesefilmek

A mesek.net oldalon megtalálhatóak a legújabb mesék és legrégebbi rajzfilmek is, látogass el az oldalra.

Lányos mesék

Barbie, mint Rapunzel Aranyhaj teljes mese (angol)

Barbie, mint Rapunzel Aranyhaj teljes mese (angol)Egy újabb szuper angol teljes mese a lányoknak. Ha már értitek az angol nyelvet akkor ez a mese tökéletes lesz, hogy fejlesszétek angol tudásotokat, ha pedig még nem nagyon érted meg az angol szöveget ebben is sokat segíthet ha angol mesefilmeket nézel, mert így játszva mesenézés közben tanulod a nyelvet. Ha még nem érted meg teljesen az angol szöveget vagy nem egészen akkor neked ajánlom, hogy olvasd el a mese tartalmát magyarul: Hol volt, hol nem volt, réges-régen, a varázslatok és a sárkányok korában élt egy lány, úgy hívták, hogy Rapunzel, és neki volt a legszebb, legtündöklőbb haja az egész földkerekségen. De Rapunzel élete korántsem volt ennyire csodálatos. Gothelnél szolgált, a féltékeny, ármánykodó boszorkánynál. A boszorka egy félelmetes erdő mélyén rejtegette a lányt, akit bűvös üvegfal vett körül, és egy hatalmas, Hugo nevű sárkány őrizte. Azonban a sors különös fordulata folytán Rapunzel felfedezett egy varázslatos ecsetet, melynek segítségével fondorlatok egész szövevényére derített fényt, békét hozott két viszálykodó királyságra, és végül elnyerte a daliás Stefan herceg szerelmét. Sikerét Rapunzel Penelopének, a legkevésbé sem félelmetes sárkánynak köszönhette.
A lenyűgöző kiállítású számítógépes rajzfilm eredeti közreműködői közt van az Oscar-díjas Anjelica Huston Gothel hangjaként, és Cree Summer Penelope hangjaként. A filmben elhangzik Samantha Mumba egy dala is, a zenét pedig a Londoni Szimfonikus Zenekar szolgáltatja. A Barbie, mint Rapunzel megmutatja, hogy a szeretet és a képzelet képes megváltani a világot. Ha tetszett ez az angol Barbis mese és szeretnéd, hogy még több mesét nézhess angolul látogass el a facebook oldalunkra és szavazz az angol mesékre.


“Barbie, mint Rapunzel Aranyhaj mese képek. A mesét végig nézhetitek itt angolul: http://www.mesek.tv/teljes-mesek/barbie-mint-rapunzel-aranyhaj-teljes-mese-angol.html”

Ezeket a képeket megtalálod a facebook oldalunkon is: Barbie, mint Rapunzel Aranyhaj mese képek, Facebook oldalunk: Mesék (14 kép)

Képek importálása a Facebook-ról.


Hozzászólások

 
 
Mese statisztika:  29 470 mesenézés
Mese kategóriák:  Barbie mesék, Teljes mesék
Mese tag:  , , , ,

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.