Teljes mesék és mesefilmek

Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.

Lányos mesék

Barbie és a rózsaszín balettcipő teljes mese (angol)

Barbie és a rózsaszín balettcipő teljes mese (angol)Sokan szavaztatok a facebook-on, hogy legyenek angol mesék is, mivel többségben lányok szavaztak ezért nekik szeretnénk egy szuper új mesével kedveskedni a Barbie és a rózsaszín balettcipő teljes mesével. Szavazzatok még többen, mert minél több szavazat érkezik annál több új mesét osztunk meg veletek. Az angol mesékkel a legjobban tudjátok fejleszteni az angol szövegértéseteket és az angol tudásotokat észre sem veszitek és játszva mesenézés közben tanuljátok a nyelvet. Olvassátok el a mesézés előtt ezt a kis rövid összefoglalót a mesefilmről, hogy könnyebben megértsétek a mesét: Perdülj táncra Barbie varázslatos kalandjában, aki ezúttal Kristynt, a nagyra törő álmokat dédelgető balerinát alakítja! Abban a pillanatban, ahogy Kristyn felpróbál egy pár ragyogó balettcipőt, és legjobb barátnője, Hailey a balett fantasztikus világába csöppennek. Ahhoz, hogy Kristyn legyőzhesse a gonosz Hókirálynőt, kedvenc balettjeiben kell táncolnia. Barbie csodás utazása a tánc világában olyan legendás előadásokat vonultat fel mint a Giselle és A hattyúk tava, és megmutatja, hogy minden álmod valóra válhat, ha szívből táncolsz! Ha tetszett ez a szuper Barbis mese és szeretnél még több angol mesefilmet szavazz a facebook oldalunkon, esetleg oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is szavazzanak.


“Barbie és a rózsaszín balettcipő mese képek A teljes mesét itt megnézhetitek angolul: http://www.mesek.tv/teljes-mesek/barbie-es-a-rozsaszin-balettcipo-teljes-mese-angol.html”

Ezeket a képeket megtalálod a facebook oldalunkon is: Barbie és a rózsaszín balettcipő mese képek, Facebook oldalunk: Mesék (13 kép)

Képek importálása a Facebook-ról.


Hozzászólások

 
 
Mese statisztika:  32 989 mesenézés
Mese tag:  , , , ,

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.