Teljes mesék és mesefilmek

Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.

Lányos mesék

Barbie, a Sziget hercegnője teljes mese

Barbie, a Sziget hercegnője teljes meseKedves gyerekek, ezen az oldalon végig nézhettek egy szuper Barbis mesét magyar szinkronnal, mely egy gyönyörű mesés helyen játszódik, a mese címe Barbie, a Sziget hercegnője szinte mindent elárul, de olvassatok bele egy kicsit a történetbe: Barbie ezúttal egy hajótörött lány, Rosella szerepében látható, aki egy lakatlan szigetre sodródva barátságos és gondos állatok szerető “családjában” cseperedik fel. Amikor Antonio herceg felfedezi a paradicsomi hangulatú szigetet és rajta a gyönyörű Rosellát, azonnal beleszeret a szépséges hajótöröttbe. A lány és barátai – Sagi, a vörös panda, Azul a páva, és Tika a bébi-elefánt – a herceggel tartanak, hogy megkeressék Rosella szüleit és részt vegyenek egy pompás királyi bálon. Az új lány érkezését azonban nem nézi mindenki jó szemmel az udvarban. Kiderül, hogy a király megígérte a gonosz Arianának, hogy a herceg az ő lányát, Lucianát veszi majd feleségül. Ariana szeretné megszerezni a hatalmat a királyságban és Rosellának minden ügyességére és barátai minden segítségére szüksége lesz, hogy időben leleplezze az ármánykodást. Ha tetszett ez a szuper kis mese mutasd meg barátnőidnek ismerőseidnek is, oszd meg a facebook oldaladon, hogy mások is megmézhessék ezt a szuper teljes estés mesefilmet. Nézzétek meg a meséhez tartozó képeket is amit összegyűjtöttünk a facebook oldalunkon, találhattok köztük, jelenetképeket a meséből, vagy posztert és akár még windows vagy telefon háttérképeket is.


“Barbie, a sziget hercegnője képek. A mesét végig nézhetitek itt: http://www.mesek.tv/teljes-mesek/barbie-a-sziget-hercegnoje-teljes-mese.html”

Ezeket a képeket megtalálod a facebook oldalunkon is: Barbie, a sziget hercegnője képek, Facebook oldalunk: Mesék (16 kép)

Képek importálása a Facebook-ról.


Hozzászólások

 
 
Mese statisztika:  99 696 mesenézés
Mese kategóriák:  Barbie mesék, Teljes mesék
Mese tag:  , , , ,

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.