Teljes mesék és mesefilmek

Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.Lányos mesék

Bambi teljes mese (1942)

Bambi teljes mese (1942)Egy újabb nagyon régi klasszikus mese 1942-ből. A mese gy kis őzikéről szól Bambiról a mese részletesebb tartalmát itt tudod elolvasni: A történet Bambi, a kis őz születésétől indul. Végig követi az első lépéseit, első szavait, első kalandjait. Láthatjuk, hogyan ismerkedik meg az őt körülvevő szűkebb és tágabb környezettel, melyben hol édesanyja, hol kis barátai, Toppancs nyuszi és Virág a borz segítenek.
Megtapasztalja a veszélyt, melyet főként a vadász jelent számukra, majd a bánatot, melyet édesanyja elvesztése miatt érez. De nem marad magára, mert apja, az erdő Nagyhercege, magához veszi és felneveli. Fiatal őz korában aztán a szerelem is utoléri. Őzhöz illően meg is küzd a választottjáért, majd egy erdőtűzből való sikeres menekülés után maga is családot alapít. Ha tetszett a tartalom már indíthatod is a mesét, mert biztosan tetszeni fog ez a szuper kis mese és ha végig nézted már nézheted is a következő részét, igen a Bambi 2 teljes mesefilmet is megtalálod weboldalunkon.

Hozzászólások


Bambi teljes mese (1942) képek:

Bambi teljes mese (1942)Bambi teljes mese (1942)Bambi teljes mese (1942)
 
 
Mese statisztika:  94,960 mesenézés
Mese kategóriák:  Disney mesék, Teljes mesék
Mese tag:  , , , ,

Delivering effective & creative designs