Teljes mesék és mesefilmek

Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.
Még több mese

Még több mese


Lányos mesék

Az oroszlánkirály teljes mese

Az oroszlánkirály teljes meseAz egyik legszebb Disney mese az oroszlánkirály melynek az első részét nézheted itt végig ingyen. Lehet, hogy egy kicsit várni kell míg elindul a videó, de csak türelem. Az Oroszlánkirály története a képzeletbeli afrikai Büszke Birtokon játszódik, ahol Mufasa, egy oroszlán királyként uralkodik a többi állat felett (hagyományosan az oroszlánt tartják az „állatok királyának”). A film kezdetén Rafiki, a mandrill sámán bemutatja Simbát, Mufasa király és Sarabi királynő fiát a Trónszirt körül gyülekező állatalattvalóknak.
Mufasa fivére, Zordon rájön, Simba születésével elvesztette a jogot, hogy a Mufasát követő király ő lehessen, így azt tervezi, hogy megöli Simbát és Mufasát annak érdekében, hogy elfoglalhassa a trónt. Zordon bogarat ültet Simba fülébe azzal, hogy az elefánttemetőről, egy a Büszke Birtok határain túl eső területről mesél neki, ahova Simbának tilos mennie. A kis oroszlán nem engedelmeskedik apja parancsának és elviszi barátját, Nalát (egy lány oroszlánkölyköt) a temetőbe. Itt a kölyköket Shenzi, Banzai és Ed, Zordon hiéna csatlósai kergetik meg, Mufasza azonban megmenti a kicsiket. A király ugyan leszidja fiát, az éjszakában játszadozni kezdenek, Mufasza az égre tekintve pedig elmondja fiának, az összes csillag az égen egy-egy halott király lelke, így ha meghal, akkor ő is oda fog kerülni. A történetet a Wikipédia oldalán olvashatod tovább: Az oroszlánkirály Ha tetszett a mese kérlek mutasd meg oldalunkat barátaidnak is elég ha csak a kék megosztom gombra kattintasz és megosztod barátaiddal ismerőseiddel az oldal címét ahol ők is megnézhetik az oroszlánkirály teljes mesefilmet, ezzel sokat segítesz nekünk és barátaidnak is. Előre is köszönjük a megosztást. Ha szeretnéd megnézni az oroszlánkirály második részét is oszd meg minél többször, mert ha nagy sikere lesz az első résznek hamarosan megosztjuk a második részt is.

Hozzászólások

 
 
Mese statisztika:  60 235 mesenézés
Mese kategóriák:  Disney mesék, Teljes mesék
Mese tag:  , ,

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.