Teljes mesék és mesefilmek

Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.
Még több mese

Még több mese


Videó letöltése

Lányos mesék

Shaun, a bárány mese előzetes

Shaun, a bárány mese előzetesShaun, az okos, ám rosszcsont bárány tévésztárból mozicsillaggá avanzsált. A bristoli Aardman Animations úgy döntött, hogy a stop-motion technikával készült gyereksorozatának hősei, Shaun, Bitzer, a gazda és a többiek érdemesek arra, hogy egy egész estés animációs film keretében szórakoztassák a nagyérdeműt.
A Shaun, a bárány címszereplője először az 1995-ben Oscar-díjat nyert. Wallace és Gromit: Birka akció című rövidfilmjében szerepelt.
Miről is fog szólni ez a történet? – Shaun több bárány között él egy tanyán ahol ő a nyáj esze. A nyájra, Bitzer, a terelőkutya vigyáz, aki szigorúan betartatja a katonás rendet, legalábbis megpróbálja betartatni. A moziverzióban a bárányok a nagyvárosba kerülnek, ahol megismerkednek a tömegközlekedéssel és az elegáns éttermekkel.
Egy igazán nagyon jó kis kaland vár bárányainkra a nagy városban. Érdemes lesz kivárni ezt a mesét, mert szerintem nagyon aranyos.

Hozzászólások

 
 
Mese statisztika:  3 mesenézés
Mese kategóriák:  Mese előzetesek
Mese tag:  ,

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.