Legújabb mesefilmek

A mesek.net oldalon megtalálhatóak a legújabb mesék és legrégebbi rajzfilmek is, látogass el az oldalra.
Még több mese

Még több mese


Lányos mesék

Jégkorszak 4 mese előzetes

Jégkorszak 4 mese előzetesKedves gyerekek biztosan láttátok már a Jégkorszak első 3 részét és persze van olyan szerencsés aki már látta a legújabb negyedik részét is. Ha még nem láttad a negyedik részt itt most megtudsz nézni egy részletet a teljes mesefilmből azaz egy előzetest, már az előzetesen is jót lehet nevetni, és ha megnézed a teljes mesét biztosan egy nagyon szuper mesefilm nézésben lesz részed. És ha szeretnél elolvasni egy kis részletet a meséből itt megteheted: A főszereplők a motkány által okozott földmozgás miatt két félre szakadnak. Az egyik rész , a mamut Manny felesége és tinédzser korú lánya a csordával együtt az otthont jelentő földrészen maradnak, míg Sid, Diego, Manny valamint Sid nagyanyja egy leszakadt jégtömbön ragadnak.

A szerencsétlen sorsú csapat haza szeretne jutni, de egy kalózok által uralt jégtömb útjukba kerül. A hajó kapitánya, Gutt összetűzésbe kerül Mannyval, meg akarja ölni, de mielőtt hozzá kezdene a csapat kiírásához egy rafinált tervvel megszabadulnak a kalózoktól. Egy szigetre menekülnek, és ott találkoznak egy csapat fürge mókussal, akik segítenek megszerezni Shirát, aki tudja a hazájuk felé vezető utat.
Miután segít nekik a nőstény kardfogú tigris vissza szeretne jutni a kalózhajóra, de miután feljut a jégtömbre Gutt kapitány elveszi tőle az első tiszti kinevezését árulása miatt.
A hazáját elvesztő szereplők által alkotott csapat megtalálja a visszavezető utat, de már várnak rájuk a kalózok Manny feleségével és lányával. Sid nagyanyjának barátja és a mókusok segítenek Mannynek visszaszerezni családját. Végül eljutnak egy új földrészhez, amit hazájuknak neveznek ki. Ezek után gondolom már mindenképp megakarod nézni ezt a mesét, ha így van szerezd be valamilyen formátumba, vagy gyere vissza az oldalunkra hátha felkerül.

Hozzászólások

 
 
Mese statisztika:  7 539 mesenézés
Mese kategóriák:  Disney mesék, Mese előzetesek

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.