Legújabb mesefilmek

A mesek.net oldalon megtalálhatóak a legújabb mesék és legrégebbi rajzfilmek is, látogass el az oldalra.

GyerekdalokKedves gyerekek és felnőttek akik szeretitek a meséket! Szeretnék nektek egy nagyon vidám weboldalt mutatni ahol sok-sok gyerekdalt hallgathattok meg, találhattok köztük mindenféle meséből kivágott dalocskát és még tanulhattok is az oldalon. Igen, igen tanulhattok, főleg a kisebb gyerkőcök akik még nem ismerik az ABC-t vagy szeretnék megtanulni vidáman a színeket, állatokat vagy bármilyen egyéb dolgot amit a kicsik még nem tudnak, összeválogattuk nektek a legjobb tanulós gyerekdalos videókat. És mivel napjainkban már nagyon fontos, hogy tudjunk angolul ezért az oldalon nem csak Magyar dalokat hallgathattok hanem szuper Angol dalokat is és ezek között is találhattok olyat ami kifejezetten oktató, így dalolászva tanulhattok meg angolul szavakat miközben nagyon szép animációs videókat is nézhettek közben. Kedves Anyukák, ha szeretnék, hogy a gyermekeik megtanuljanak pár szót angolul akkor játsszák le nekik ezeket a videókat és remélhetőleg már pici koruktól elsajátítják az alap szavakat így sokkal egyszerűbb lesz a suliban megtanulni és a nyelvérzékük is biztosan magasabb színtű lesz. Ha szeretnétek ellátogatni erre a szuper oldalra akkor kattintsatok: gyerekdalok.eu és máris válogathattok a szebbnél szebb zenék között.

Ha tetszik az oldalunk mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek, is, hogy ők is meghallgathassák kedvenc dalaikat. Látogassátok meg ezt az oldalt mindennap, hiszen az oldalra szinte mindennap kerülnek fel újabbnál újabb gyerekdalok amikről kár lemaradni és hogy meghozzam a kedveteket az oldalra látogatáshoz mutatok nektek pár fantasztikus dalt az oldalról:

Az egyik legnagyobb kedvenc mesében és dalokban is a Jégvarázs és a dalok közül a legkedveltebb pedig nem más mint a Legyen hó:

Ezt a szuper dalt több nyelven is meghallgathatjátok, hihetetlen, de még mandarin nyelven is nagyon szép:

És az én egyik személyes kedvencem az oldalról:

Delivering effective & creative designs
Close
Támogass minket egy LIKE-al!

Segítsd az oldalunkat egy Facebook Like-al, hogy mások is megismerhessék.


Facebook:


Ha nem szeretnél várni és nem szeretnéd, hogy többször megjelenjen ez az ablak
nyomj egy LIKE-ot, vagy regisztrálj oldalunkra.
Köszönjük.